Suárez: - Jeg skulle gjerne hatt Messis venstrefot og Neymars fart

Slik forklarer han hvorfor trioen fungerer så bra sammen.

MOTTOK PRIS:  Luis Suarez fikk prisen for beste Latin-Amerikaner i La Liga forrige sesong. Foto: EFE/Alberto Estevez/NTB Scanpix.
MOTTOK PRIS: Luis Suarez fikk prisen for beste Latin-Amerikaner i La Liga forrige sesong. Foto: EFE/Alberto Estevez/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Lionel Messi, Luis Suárez og Neymar har herjet med motstanderne denne sesongen. Med det har de fortsatt trenden fra i fjor som sikret klubben tre titler.

Suárez mener kontrastene i kvaliteten til trioen, er hva som gjør Barcelonas angrepsrekke så spesiell.

Selv har 29-åringen scoret utrolige 41 mål på 39 kamper denne sesongen i alle turneringer. Han er toppscorer for klubben denne sesongen og full av lovord om angrepskollegaene.

- Jeg skulle gjerne hatt Messis venstrefot. Den er helt unik. Så ville jeg hatt farten og gleden som Neymar har, sier Suárez til EFE etter å ha mottatt prisen som Latin-Amerikas beste spiller i Spania forrige sesong.

Ifølge den tidligere Liverpool-spissen er ingen intern konkurranse om å score/assistere flest mål.

- Vi tenker hele tiden på laget. Ingen konkurrerer med hverandre. Vi nyter tiden alle tre. Jeg er selvsikker og glad for å bidra for laget, som er nøkkelen, fortsetter Suárez.

- Alt handler om å ha et godt forhold. Humøret er utrolig bra i laget. Vi ler og klemmer hverandre, ikke bare oss tre, men hele laget

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer