Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suárez: - Jeg skulle gjerne hatt Messis venstrefot og Neymars fart

Slik forklarer han hvorfor trioen fungerer så bra sammen.

 MOTTOK PRIS:  Luis Suarez fikk prisen for beste Latin-Amerikaner i La Liga forrige sesong. Foto: EFE/Alberto Estevez/NTB Scanpix.
MOTTOK PRIS: Luis Suarez fikk prisen for beste Latin-Amerikaner i La Liga forrige sesong. Foto: EFE/Alberto Estevez/NTB Scanpix. Vis mer

(FourFourTwo): Lionel Messi, Luis Suárez og Neymar har herjet med motstanderne denne sesongen. Med det har de fortsatt trenden fra i fjor som sikret klubben tre titler.

Suárez mener kontrastene i kvaliteten til trioen, er hva som gjør Barcelonas angrepsrekke så spesiell.

Selv har 29-åringen scoret utrolige 41 mål på 39 kamper denne sesongen i alle turneringer. Han er toppscorer for klubben denne sesongen og full av lovord om angrepskollegaene.

- Jeg skulle gjerne hatt Messis venstrefot. Den er helt unik. Så ville jeg hatt farten og gleden som Neymar har, sier Suárez til EFE etter å ha mottatt prisen som Latin-Amerikas beste spiller i Spania forrige sesong.

Ifølge den tidligere Liverpool-spissen er ingen intern konkurranse om å score/assistere flest mål.

- Vi tenker hele tiden på laget. Ingen konkurrerer med hverandre. Vi nyter tiden alle tre. Jeg er selvsikker og glad for å bidra for laget, som er nøkkelen, fortsetter Suárez.

- Alt handler om å ha et godt forhold. Humøret er utrolig bra i laget. Vi ler og klemmer hverandre, ikke bare oss tre, men hele laget

Barcelona topper tabellen med åtte poeng etter helgens seier mot Sevilla, som de også skal møte i Copa del Rey-finalen senere i år.

I tillegg har de skaffet seg et glimrende utgangspunkt i åttedelsfinalen mot Arsenal i Champions League.

- Vi har skaffet oss en fordel i ligaen, vi skal spille cupfinale. Det å vinne Champions League blir det vanskeligste.