Suárez håper på PSG-reprise

Brennhete Luis Suárez har vært ustoppelig i 2017. Superspissen er klar for igjen å senke Paris Saint-Germain.

HAR AVGJORT FØR: Her har Suarez akkurat scoret sitt andre mål i 3-1-seieren mot PSG i 2015. Tirsdag møtes lagene igjen.  Foto: AP/Christophe Ena.
HAR AVGJORT FØR: Her har Suarez akkurat scoret sitt andre mål i 3-1-seieren mot PSG i 2015. Tirsdag møtes lagene igjen.  Foto: AP/Christophe Ena. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Uruguayaneren var på farten da Barcelona slo ut PSG i kvartfinalen i mesterligaen for to år siden. Senere den sesongen scoret Suárez i finalen da spanjolene slo Juventus.

Ingen har scoret mer i spansk fotball enn den tidligere Liverpool-spissen denne sesongen. Hele 18 ganger har Suárez scoret i ligaen.

Legger vi til cupene er Suárez oppe i 25 mål. Totalt er han oppe på 109 mål for Barcelona, like mange som trener Luis Enrique klarte i sin tid. Kun ni spillere har scoret mer i Barcas klubbhistorie.

For PSG er det dårlig nytt dersom Suárez kommer på scoringslisten. I de 70 kampene der spissen har scoret, har Barcelona aldri tapt.

Gjengangere

Dette blir den tredje gangen Barcelona og Paris Saint-Germain møtes i utslagsrundene. PSG har tapt både i 2013 og 2015, begge ganger i kvartfinalen.

PSG-spissen Edinson Cavani ser fram til å møte landsmann Suárez, selv om de to blir å se i hver sin ende av banen tirsdag.

– Vi har møttes tidligere. Det er en av de fine tingene du har i fotballen. Dette er øyeblikk du aldri glemmer, sier Cavani før stjernemøtet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer