Suárez hyller Liverpools utvikling

Luis Suárez skryter av forvandlingen som har skjedd siden hans avskjed i Liverpool.

GJENFORENT: Både Luis Suarez og Philipe Coutinho spilte i Liverpool på et tidspunkt. Nå er de gjenforent i Barcelona, og skal prøve å eliminere gamleklubben. Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / NTB Scanpix
GJENFORENT: Både Luis Suarez og Philipe Coutinho spilte i Liverpool på et tidspunkt. Nå er de gjenforent i Barcelona, og skal prøve å eliminere gamleklubben. Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag braker det løs i Champions League mellom Barcelona og Liverpool på Camp Nou. I det oppgjøret vil det være to gjensyn som er ganske spesielle. Luis Suárez og Philippe Coutinho var begge blant de aller viktigste spillerne da de spilte for Liverpool fram til henholdsvis 2014 og 2018.

Mange Liverpool-fans er nok fortsatt ikke fornøyd med hvordan Coutinho forlot klubben midt i sesongen, mens Suárez har nok noe høyere heltestatus i klubben den dag i dag.

Sistnevnte snakker om forvandlingen i klubben i et stort intervju med The Guardian. Suárez sier blant annet at hele familien gleder seg til gjensynet med deres gamleklubb, og at hans kone med deres tre barn kommer til å være til stede på kampen.

Slet med å erstatte

Uruguayaneren innrømmer at det blir rart å møte klubben han spilte for i tre år.

- Det kommer til å bli en rar, men fin følelse. Jeg så Jamie Carragher på Old Trafford, og han gleder seg. Jordan Henderson er fortsatt i klubben, og han og noen venner kom for å se El Clásico (Barcelona mot Real Madrid). Det blir også hyggelig å se trenerstaben. Jeg har fått melding av kantinedamen som vil se barna, forteller Suárez.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer