Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suárez i fyr og flamme da Barcelona vant 8-0!

Ydmyket Deportivo La Coruna på bortebane.

HERJET: Luis Suarez scoret fire mål da Barcelona slo Deportivo La Coruna 8-0. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
HERJET: Luis Suarez scoret fire mål da Barcelona slo Deportivo La Coruna 8-0. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona slo kraftig tilbake etter en svak periode og dunket til med 8-0-seier over Deportivo La Coruna på bortebane onsdag kveld.

Uruguayaneren Luis Suárez ble kampens store spiller med hele fire scoringer. Det betyr også at spissen bare har ett mål mindre enn Real Madrids Cristiano Ronaldo i kampen om å bli La Ligas toppscorer.

Suárez gjorde både 1-0 og 2-0 før pause, Målene kom etter 11 og 24 minutter mens Ivan Rakitic la på til 3-0 et par minutter ut i 2. omgang.

Deretter kom det to nye mål fra Suárez i det 54. og 65. minutt. Seks ganger denne sesongen har Suárez scoret tre mål eller flere i en seriekamp.

Det er en sterk statistikk, og statistikken onsdag kveld blir heller ikke dårligere av at Suárez bidro med tre målgivende pasninger i tillegg til de fire scoringene. Det burde gi god uttelling på spillerbørsen.

Lionel Messi ville også være på moroa og la på til 6-0. Målet kom etter 73 minutter og var argentinerens 24. seriemål så langt i sesongen.

På tampen bidro også midtstopper Marc Bartra og den brasilianske spissen Neymar med hver sin scoring. 8-0 er ikke hverdagskost i spansk fotballsammenheng. Det er i hvert fall Barcelonas største seier denne sesongen.

Seks av åtte mål kom ved den berømte MSN-trioen. Litt av et comeback etter en periode der det har buttet for katalanerne, som tok bare ett poeng på sine fire foregående seriekamper og i tillegg ble slått ut av mesterligaen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart