Suárez langer ut mot Griezmann: - Vet ikke hva han tenker på

Mener franskmannen må slutte å tro at han er uruguayaner.

LANGER UT: Luis Suarez langer ut mot franske Antoine Griezmann, som har hevdet det blir vanskelig å spille mot Uruguay på fredag. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
LANGER UT: Luis Suarez langer ut mot franske Antoine Griezmann, som har hevdet det blir vanskelig å spille mot Uruguay på fredag. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ordkrigen mellom Uruguay og Frankrike har startet. Beskjeden fra Luis Suárez til franske Antoine Griezmann er at han må slutte å late som han er uruguayansk.

Den franske stjerneangriperen liker den tradisjonelle søramerikanske drikken mate, han snakker spansk som en fra Uruguay, og han er noen ganger blitt avbildet i den uruguayanske landslagstrøyen.

Atlético Madrid-stjernen har stått fram med et spesielt forhold til Uruguay, og han vil at alle skal tro at det er hjertebristende for ham å møte laget i kvartfinalen i VM fredag.

- En annen mentalitet

Det vil ikke Uruguays stjernespiss Luis Suárez være med på.

- Uansett hvor mye han påstår at han er halvt uruguayansk så er han fransk. Han vet nok ikke helt hvordan det føles å være uruguayansk. Han vet ikke hva hvor mye man må ofre for å hevde seg i fotballen i et så lite land, sa Suárez.

Uruguay har en befolkning på 3,5 millioner, mens det er over 67 millioner franskmenn.

- Han har kanskje vanene og snakker som oss, men han har ikke følelsene våre. Vi føler veldig annerledes, fortsatte Suárez.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer