Suárez mot ny Liverpool-kontrakt

- Dårlig nytt for de andre Premier League-lagene, sier Dalglish.

FORSVARERE, VÆR ADVART!: Kenny Dalglish mener det er godt nytt for Liverpool, men desto dårligere nytt for motstanderne om Luis Suárez skulle forlenge kontrakten med Liverpool.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
FORSVARERE, VÆR ADVART!: Kenny Dalglish mener det er godt nytt for Liverpool, men desto dårligere nytt for motstanderne om Luis Suárez skulle forlenge kontrakten med Liverpool.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

Premier League direkte i Dagbladets fotballstudio fra kl. 20.45.

Kenny Dalglish advarer de andre klubbene. Luis Suárez ser ut til å forlenge med Liverpool.

Ifølge Sky Sports er det ventet at den kontroversielle uruguayaneren forlenger kontrakten ved sesongslutt. Angriperen er koblet til Paris Saint-Germain, men uttalte nylig at han trivdes godt på Anfield og at han «ønsker å bli».

- Det er selvfølgelig oppløftende for oss, men det er dårlig nytt for de andre Premier League-lagene, sier Liverpool-manager Dalglish.

Liverpool hentet Suárez fra Ajax i januar 2011. En rasismeutestengelse har holdt angriperen på sidelinjen en god stund denne sesongen.

- Luis har alltid sagt at han trives her. Det er bra for alle som støtter oss. Jeg mener han hele tiden er en trussel for motstanderen. Så vi er glad for hans uttalelser, og vi har vært glad for å ha ham her helt siden han kom. Luis har bidratt hver gang han har løpt ut på banen. Han scorer mål, skaper mål og det er strålende nyheter at han er glad, sier Dalglish.

Skotten har forsvart sin spiss når det har stormet som verst. Liverpool jager seier i FA-cupen. Ligacupen er allerede vunnet.

(NTB)