<strong>HELTEN:</strong> Luis Suarez scoret tre mål mot Real Madrid. Foto: JAVIER SORIANO / AFP / NTB Scanpix
HELTEN: Luis Suarez scoret tre mål mot Real Madrid. Foto: JAVIER SORIANO / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Suárez og Barca herjet - sendte Real Madrid ut av cupen

Barcelona til finale i Copa del Rey.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Luis Suárez var mannen bak to av tre mål som avgjorde «El Clásico» mot Real Madrid i semifinalen i den spanske cupen onsdag. Barcelona vant 4-1 sammenlagt.

Real Madrid holdt Barcelona til 1-1 på bortebane og været avansement. De helhvite burde ha ledet etter at Vinicius junior og Karim Benzema misbrukte hver sin store mulighet i 1. omgang.

Barca og Luis Suárez var svært nær scoring etter en drøy halvtime, men foten hans var dessverre ikke lang nok på Ousmane Dembélés innlegg i bakrommet.

Fem minutter etter sidebytte lykkes derimot Barcelona på en overgang. Denne gangen timet Suárez løpet sitt bedre og Dembélés pasning ble effektuert i mål.

Etter 69 minutter virket han å doble ledelsen, men det var før situasjonen ble studert på VAR. Videobildene viste at det var Real-stopperen Raphaël Varane som satte ballen i eget bur, riktig nok hardt presset av Suárez. Nok en gang var Dembélé tilrettelegger.

Etter 73 minutter ble Suárez felt av Casemiro inne i feltet. Han tok selv straffen og lobbet ballen over Real-målvakt Navas til 3-0.

Hjemmelaget hadde sine sjanser, men utnyttet ikke muligheten de fikk. Barcelona derimot trengte ingen Lionel Messi-magi denne gangen, men et par-tre giftige forsøk fra en uruguayansk skarpskytter.

Barcelona møter vinneren av oppgjøret mellom Valencia og Betis i finalen. Den første kampen endte 2-2.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer