Suarez scoret to

Suárez og Paulinho ga Barcelona seks poengs luke

Barcelona cruiset inn til 4-0-seier hjemme mot Deportivo La Coruña søndag. Luis Suárez og Paulinho ble begge tomålsscorere for den spanske La Liga-lederen.

TOMÅLSSCORER: Luis Suarez scoret to mot Deportivo søndag. Foto: REUTERS/Albert Gea
TOMÅLSSCORER: Luis Suarez scoret to mot Deportivo søndag. Foto: REUTERS/Albert Gea Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Man kan trygt si at Ernesto Valverde har fått en vellykket start på trenerlivet i Barcelona. Etter 16 kamper topper katalanerne tabellen seks poeng foran toer Atlético Madrid. De to klubbene er for øvrig alene om fortsatt å være ubeseiret.

Lionel Messi burde gitt Barcelona en pangåpning på Camp Nou, men han sto for en uvanlig grov bom foran Deportivo-målet etter fire minutter.

Hjemmelaget var langt unna eget toppnivå de første 25-30 minuttene, men våknet etter at Suárez pirket ballen i nettet fra kort hold etter en drøy halvtime. I forkant spilte Andrés Iniesta en utsøkt ball over Deportivo-forsvaret. Messi sendte kula videre til Suárez, som uten problemer ordnet 1-0.

Lett

Etter scoringen fikk plutselig Deportivo langt mer å forsvare seg mot. Barcelona-spillerne opptrådte som sinte vepser, og det var bare et tidsspørsmål før 2-0 ville komme. Etter 35 minutter skjøt Messi i tverrliggeren.

Ikke lenge før pause skulle argentineren igjen få smake på aluminiumen, men på returen sto Paulinho klar til å doble ledelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer