I SLAG: Liverpool-spiller Luis Suarez leverte virkelig varene for Uruguay mot Chile i VM-kvalifiseringen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Pablo La Rosa
I SLAG: Liverpool-spiller Luis Suarez leverte virkelig varene for Uruguay mot Chile i VM-kvalifiseringen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Pablo La RosaVis mer

Suárez scoret fire og herjet med Chile

- Jeg kommer aldri til å glemme dette.

Luis Suárez herjet med Chiles forsvarsspillere og scoret alle fire målene for Uruguay i VM-kvalifiseringen i Sør-Amerika.

Suárez tok ansvar i Diego Forlans fravær. Med to scoringer i hver omgang sørget Liverpool-spissen for at Uruguay vant 4-0 og fortsatt topper den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

Da han ble byttet ut like etter den siste scoringen et drøyt kvarter før full tid, fikk han fortjent hyllest av hjemmefansen.

- Det er slikt du drømmer om å gjøre, og jeg kommer aldri til å glemme dette. Jeg er blitt fortalt at ingen uruguayaner tidligere har scoret fire mål i en kvalifiseringskamp. Jeg kunne ikke ha klart dette uten hjelp fra resten av laget, sa Suárez.

Uruguay leder VM-kvalifiseringen med sju poeng på tre kamper. Colombia er nummer to med fire poeng. Argentina, Paraguay og Venezuela har også fire poeng og følger på plassene bak.

Lionel Messi og Argentina måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Bolivia. Marcelo Martins ga gjestene ledelsen ti minutter ut i annen omgang, men Ezequiel Lavezzi utlignet få minutter senere.

- Jeg er frustrert, for vi skapte flere sjanser, sa Messi.

(NTB)