LANGT NEDE: Luis Suárez følte mest av alt sinne da Liverpool hadde kastet bort en 3-0-ledelse mot Crystal Palace i nest siste serierunde, og samtidig gitt bort muligheten til å vinne seriegull. Foto: REUTERS / Dylan Martinez / NTB Scanpix
LANGT NEDE: Luis Suárez følte mest av alt sinne da Liverpool hadde kastet bort en 3-0-ledelse mot Crystal Palace i nest siste serierunde, og samtidig gitt bort muligheten til å vinne seriegull. Foto: REUTERS / Dylan Martinez / NTB ScanpixVis mer

Suárez snakker ut om hvilke tanker som gikk gjennom hodet hans her

Etter å ha kastet bort en 3-0-ledelse.

(Dagbladet): Sekundene da Steven Gerrard hjalp en hulkende Luis Suárez av banen etter 3-3-kampen mot Crystal Palace er sammen med Gerrards «slip» blitt bildet på seriegullet som glapp for Liverpool.

Etter å ha kastet bort en 3-0-ledelse, gjemte uruguayaneren hodet i drakta som en skilpadde, og ble nytteløst forsøkt trøstet av kaptein Gerrard.

- Masse sinne Nå snakker Luis Suárez ut om hvilke tanker som gikk gjennom hodet hans i sekundene etter oppgjøret på Selhurst Park.

- Jeg hadde masse sinne inni meg. Bare en uke tidligere hadde vi en stor mulighet til å vinne serien. I det øyeblikket innså jeg at, selv om vi hadde en kamp igjen, så var muligheten sannsynligvis borte. Jeg ville bare gjemme fjeset mitt og komme meg ned i tunnelen. Etter å ha tapt den kampen visse vi at vi ikke lenger kunne avgjøre det selv, og det var en stor nedtur for laget mentalt sett, sier han, ifølge The Independent.

- Vi hadde hatt en fantastisk sesong, men det holdt ikke. Nøkkelkampen var mot Chelsea. Kanskje vi manglet et snev av konsentrasjon eller fokus for å stoppe det målet (til Demba Ba) eller skape en åpenbar sjanse, noe som kunne gitt oss uavgjort. Da kunne vi ha avgjort selv, sier han videre.

- Hjerteskjærende Det Suárez trøster seg med er at han føler at Liverpool ikke kunne ha gjort noe annerledes.

- Vi gjorde alt vi kunne. Hver eneste spiller ga absolutt alt. Hvis noen kunne gitt oss en topp-fire-plassering da sesongen startet, hadde vi tatt den. I løpet av sesongen ble det imidlertid åpenbart at vi kunne vinne serien, og da vi kom så nær var det hjerteskjærende å ikke klare det.

Superspissen ble bombadert med spørsmål om framtida da han presenterte sin nye sponsor, et bettingselskap, i Barcelona i går.

- Alle vet at det blir spekulasjoner i media i sommer, men jeg har en kontrakt med Liverpool. Jeg vet hvordan spekulasjonene er, og jeg prøver å ikke tenke på det. Jeg vet hva jeg vil, og det som kommer ut er mer rykter enn virkelighet, sier han.

Han avviste at det finnes en klausul i kontrakten hans som gir Barcelona og Real Madrid førsterett dersom flere klubber legger inn bud på ham i sommer.

- Såvidt jeg vet finnes det ingen klausul som favoriserer ett eller flere lag.