Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suárez tilbake med scoring etter biteepisoden

Ble utestengt i ni kamper.

ENDELIG TILBAKE: Luis Suarez måtte stå over ni kamper for landslaget etter at han beit. I natt var han tilbake med scoring. Foto: AP Photo/Leo Correa/NTB Scanpix
ENDELIG TILBAKE: Luis Suarez måtte stå over ni kamper for landslaget etter at han beit. I natt var han tilbake med scoring. Foto: AP Photo/Leo Correa/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Luis Suárez har sonet ferdig etter biteepisoden fra VM i 2014, der han ble utestengt i ni kamper etter å ha blitt italieneren Giorgio Chiellini.

Han var tilbake i VM-kvalifiseringskampen mot Brasil fredag, og takket være Barcelona-spilleren endte kampen uavgjort for Uruguay, selv om brasilianerne kom foran med 2-0 i første omgang.

Douglas Costa ga 1-0 allerede etter 39 sekunders spill, mens Renato Augusto doblet ledelsen etter 24 minutter. Da var det Neymar som la pasningen som førte til målet.

Dominerte Brasilianerne dominerte kampen i første omgang, men klarte likevel ikke å forhindre en uruguayansk redusering etter halvtimen spilt. Edinson Cavani satte ballen knallhardt i nettet fra under ti meters hold.

I annen omgang var det helt klart Uruguay som viste seg som det mest sultne av de to lagene. Kampen byttet litt karakter, og da David Luiz slapp den tette markeringen av Suárez, benyttet Barcelona-angriperen sjansen og skjøt fra skrått hold. Brasil-keeper Alisson fikk ei hand på ballen, mens klarte ikke å slå den unna.

- Som alltid viste vi karakter og styrke i denne kampen, sa Suárez. Det var imponerende at uruguayanerne kom tilbake etter å ha ligget under 0-2.

Trodde på seier - Jeg trodde fullt og helt på seier da vi gikk opp til 2-0, men vi slapp dem inn i kampen igjen. Da de scoret, tettet de igjen bakover og spilte på kontringer, sa brasilianeren Renato Augusto etter kampen.

Resultatet gjør at Uruguay ligger på annenplass i den ti lag store søramerikanske kvalifiseringen. Ecuador leder med 13 poeng, tre poeng mer enn Uruguay. Brasil på tredjeplass har åtte poeng. Det er de fire beste lagene i kvalifiseringen som automatisk går til VM i Russland om to år.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart