STRAFFET: Barcelona-stjernen Luis Suárez er utestengt i lagets to neste kamper i den spanske cupen for å ha hånet Espanyol-spillere etter onsdagens byderby.
 Foto: Bagu Blanco/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
STRAFFET: Barcelona-stjernen Luis Suárez er utestengt i lagets to neste kamper i den spanske cupen for å ha hånet Espanyol-spillere etter onsdagens byderby. Foto: Bagu Blanco/BPI/REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

Suárez utestengt etter å ha hånet motspillere

Barcelona-stjernen mister to kamper.

Barcelona-stjernen Luis Suárez er utestengt i lagets to neste kamper i den spanske cupen for å ha hånet Espanyol-spillere etter onsdagens byderby.

Etter en svært amper cupkamp med to røde kort (begge til Espanyol-spillere) og 12 gule, ventet Suárez på motspillerne i spillertunnelen. Til flere av dem sa han at «du er verdiløs».

Dommer Juan Martinez overhørte det og skrev om det i rapporten sin.

- Det førte til håndgemeng mellom spillere og tvang vakter og ledere fra begge klubber til å gå mellom, skrev han.

Suárez får ikke spille returkampen kommende uke og heller ikke første kamp i kvartfinalen, dersom Barcelona går videre. Laget vant 4-1 onsdag.

Suárez har sonet tre lange utelukkelser i karrieren: Tre for å bite motspillere og en for rasistisk hets mot franske Patrice Evra. Siden overgangen til Barcelona har han imidlertid oppført seg eksemplarisk helt fram til onsdagens kamp.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram