Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tragisk dødsfall:

Surfetalent (24) døde plutselig

For bare uker siden fulgte franske Poéti Norac drømmen og flyttet til Australia. I helga døde hun.

TRAGISK: Den franske surferen, Poéti Norac, fulgte drømmen i Australia, men oppholdet fikk en tragisk ending. Video: Rødt Kort. Vis mer

«Det franske surfeforbundet beklager å, i samråd med hennes familie, meddele tapet av Poéti Norac (24),» skrev det franske surfeforbundet på Twitter tirsdag.

SURFER: 24-åringen startet å surfe allerede som 6-åring, ifølge det franske surfeforbundet. Foto: Instagram
SURFER: 24-åringen startet å surfe allerede som 6-åring, ifølge det franske surfeforbundet. Foto: Instagram Vis mer

«Surfe-familien har mistet et familiemedlem, en vakker person med et lysende smil, en kunstner på brettet, en person med en entusiasme som lyste i Vendée (område i Frankrike journ.anm.) og alle andre steder,» skriver forbundet videre på sine nettsider.

Norac beskrives som en «enestående surfelærer» som delte sin «lidenskap for surfing og havet» med andre. For bare to måneder siden flyttet Norac til Sunshine Coast i Queensland i Australia for å dyrke sin lidenskap for surfing, men oppholdet fikk altså en tragisk slutt.

Det unge talentet tok sølv i det franske surfemesterskapet i 2018 og kom på tredje plass i 2016. I tillegg tok hun blant annet flere medaljer i surfekonkurransen Coupe de France.

Det franske surfeforbundet opplyser at de vil holde en minnemarkering for Poéti Norac i nærmeste framtid. Dødsårsaken er foreløpig ukjent.

UKJENT: Omstendighetene rundt Poeti Norac's død er foreløpig ukjent. Foto: Instagram
UKJENT: Omstendighetene rundt Poeti Norac's død er foreløpig ukjent. Foto: Instagram Vis mer