Surt Brann-tap

BERGEN (NTB): Brann mislyktes i begge ender av banen og tapte 1-4 for Viking på Brann stadion. Det betyr mer press på trener Kjell Tennfjord, som innrømmet at nederlaget var både surt og tungt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Men foreløpig sitter han trygt i trenerstolen. Direktør Harry Herstad sa etter kampen at det ikke foreligger planer om å bytte ut noen i trenerteamet.

- Vi sliter tungt om dagen, og det var ekstra surt å tape denne kampen, for jeg synes vi spillemessig var fullt på høyde med Viking, sa Tennfjord.

Gjestene fikk to psykologisk viktige mål like før og etter pause. De to scoringene tok mye av gnisten fra Brann-spillerne.

- Vi tenker langsiktig og har ingen planer om å bytte ut noen av trenerne, sa Harry Herstad, men han innrømmet at det vil bli vurdert hvorvidt klubben skal ut på markedet for å se seg om etter forsterkninger i spillerstallen.

Fortjent

Viking vant en fortjent, men litt for stor seier på Brann stadion. Et par av scoringene var veldig lettkjøpte. Rikhardur Dadasons første mål var typisk i så måte. Han utnyttet et dårlig tilbakespill, der Rohnny Westad stoppet opp og nølte så mye at han ikke rakk fram til ballen.

Brann-spillerne viste tydelig at de spilte med kniven på strupen. Hjemmelaget oppførte seg slik lag i motgang gjerne gjør.

Trøstemålet kom 17 minutter før slutt, og det var innbytteren Geir Hasund som scoret. Målet ga både spillerne og tilskuerne et lite håp, men det ble med håpet. Erik Nevland scoret dagens siste mål.

(NTB)

<B>UFFDA:</B> Ingenting fungerte for Mons Ivar Mjelde og Brann i går.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer