Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Surt og sårt tap for Hingis

Martina Hingis misbrukte fire matchballer og tørket tårer etter finaletapet for Jennifer Capriati i Australian Open.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tennisesset fra Sveits ville så gjerne og så ut til å klare det. Hingis var i sin sjette finale på rad i Australian Open, men til slutt måtte hun bare konstatere at Jennifer Capriati tok hjem finaleseieren i Melbourne lørdag. Akkurat som hun i gjorde i fjor.

Men det kunne ha blitt Hingis. Hun kunne avgjort alt selv.

For hun tok det 1. settet 6-4, og hun ledet 4-0 i det 2. settet. Men Capriati kom tilbake, avverget fire matchballer og tok settet 7-6. I det siste og avgjørende settet var Capriati suveren og vant 6-2.

Det ble i meste laget for Hingis der hun satt med bøyd hode og tørket salte tårer etter nederlaget.

- Hun bare gikk på, mens jeg ble for passiv da jeg hadde muligheten. Neste gang bør jeg kanskje ta sjansen, bli mer offensiv, sa Hingis etter at hun misbrukte sin beste sjanse til å ta sin sjette Grand Slam-tittel på tre år.

Hingis har ikke vunnet en Grand Slam-tittel siden i januar 1999. Da vant hun nettopp Australian Open for tredje året på rad. Nå har hun tre finaletap på rad i Australian Open.

(NTB)

Hele Norges coronakart