- Surt

Trine Bakke Rognmo kjørte ut i andre omgang av v-cuprennet i slalåm i Italia.

– Surt, men «shit happens». Jeg fikk i hvert fall en bekreftelse på at jeg er på riktig vei, sa Trine Bakke Rognmo etter dagens slalåmmiss.

Etter beste tid i tirsdagens finaleomgang i Madonna di Campiglio, stilte hun 100 prosent på hugget på startstrek samme sted onsdag. Trønderjenta lå på 11. plass etter 1. omgang. Mot slutten av 2. omgangen endte hun derimot på innerski – og falt.

Fram til da hadde hun kjørt frekt og offensivt.

- Jeg er fornøyd med at tirsdagens pangomgang ikke var et blaff. Jeg hadde fjerde beste mellomtid, og var på god vei til en ny, god omgang. Slik er det i alpint, det er små marginer, men plutselig en dag er jeg der opp igjen, sa hun til NTB.

– Jeg er fornøyd med at jeg fikk gjort det jeg skulle. Forholdene var kjempefine, og det gikk ikke på det. Jeg lå og kjørte på grensa, og kom på en helt grei innerski. Det viktigste er at jeg fått har igjen troen på at jeg kan, sa hun.

Nicole Hosp fra Østerrike vant dagens verdenscupslalåm i Italia. Hun vant foran verdenscuplederen, svenske Anja Pärson. Jenta som vant tirsdag var 29 hundredeler bak Hosp i mål. Marlies Schild fra Østerrike tok 3. plassen. Line Viken kom på 27. plass, sist blant dem som fullførte rennet. Ingen andre norske fikk kjøre to omganger.

(NTB)