Susann er gravid

Håndballparet Susann Goksør Bjerkrheim (31) og Svein Erik Bjerkrheim (31 kommende tirsdag) skal ha barn. Termin er i slutten av oktober.

- Det er for så vidt planlagt. Da Susann la opp, ble vi enige om at vi ville ha familie, og vi sluttet med prevensjon. Men det var jo en stor overraskelse likevel at hun ble gravid. En stor positiv overraskelse, sier den vordende far til Dagbladet.

Men for folk rundt de to er det ingen bombe.

- Nei. Vi har vært gift i fire år, jeg har ikke spilt håndball på halvannet, vi er begge over 30 og er veletablerte, med hus. Det er et naturlig steg, sier Susann Goksør Bjerkrheim.

Det er to uker til ultralyd.

- Jeg vil vite hva det er, men det vil ikke «sjefen», så da blir det vel holdt tett om hvilket kjønn det blir, sier Svein Erik.

- Får du ikke vite det, da?

- Jeg vil aldri klare å holde tett med en slik hemmelighet til det har gått ni måneder.

Trapper ned

Susann Goksør Bjerkrheim har allerede gitt beskjed om at hun trapper ned i Nordstrand, og sjøl om hun ikke hadde gjort seg opp en mening om hun ville fortsette, er graviditeten nå årsaken.

- Men jeg føler meg veldig bra. Det svinger jo litt, noen morgener er ikke så bra som andre, og jeg føler meg litt kvalm og er litt trøtt og sliten. Men det er helt normalt. Forhåpentlig er jeg i full jobb helt fram til fødselen, sier Susann.

Satser på landslaget

Ektemannen har fått tilbud om å spille på Drammens herrelag ett år til, og takket ja.

- Hvis ikke kroppen tåler det, kommer jeg til å gå inn i trenerteamet. Uansett skal jeg ikke trappe ned. Jeg fikk et «godt» tips om å si ja til landslag og alt når jeg nå skal bli far, ler han.

LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Gravide Susann Goksør Bjerkrheim var sliten etter en hektisk arbeidsdag i går, og ønsket ikke å bli fotografert. Her er hun sammen med ektemannen Svein Erik Bjerkrheim før NM-finalene i 2000.