Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Susann er med igjen

Susann Goksør Bjerkrheim (28) er innkalt til håndballjentenes første landslagssamling siden EM-triumfen neste uke.

Det er den største overraskelsen i en tropp som ellers inneholder det komplette gull-laget fra EM.

- Det er ikke snakk om at jeg skal være med for å trene. Det er jeg ikke i stand til, sier Susann.

Hun er godt i gang med den lange opptreningsprosessen etter korsbåndoperasjonen i november. Susann forventer å være tilbake på banen rundt 17. mai i år.

- Jeg blir med på landslagssamlingen i Trondheim blant annet fordi jentene der skal oppsummere erfaringene fra EM.

- Jeg var til stede i Nederland i andre halvdel av mesterskapet, og det kan hende at jeg kan bidra med noe fra utsida, forteller Susann Goksør som har snakket med Marit Breivik om planene framover.

- Foreløpig er det bare aktuelt med denne ene samlingen for min del. Jeg tror ikke jeg reiser med laget til revansjeoppgjøret mot Danmark i februar, sier Susann til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling