Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

SUSANN SA JA!

En dårlig nyhet til alle dere ungkarer der ute: Lørdag 30. mai gifter Susann Goksør seg i Mysen kirke. Kjæresten Svein Erik Bjerkrheim fridde like etter at Susann kom hjem fra VM i Tyskland - og fikk ja på flekken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er gutta som må be om giftermål. Heldigvis svarte Susann ja, sier vordende brudgom Bjerkrheim til Dagbladet.

Så ble det altså landslagsbacken fra Drammen Håndballklubb og Mysen som fikk napp hos en av Norges mest ettertraktede kvinner. Og Susann legger ikke skjul på at hun gleder seg til å stå brud. Men hun nekter kategorisk å fortelle Dagbladet om sin reaksjon da kjæresten fridde.

- Det er en privatsak, sier Susann. - Men det er vel ingen bombe at vi nå skal gifte oss. Tross alt har vi vært forlovet en god stund.

Endelig gull

Endelig får Susann gullet hun mangler på håndballbanen. Mannen hun gifter seg med har nemlig vunnet noe Susann aldri har greid. I april for snart to år siden vant Bjerkrheim europacupen med Drammen etter seier over tyske Hameln i finalen. Susann har OL- og VM-sølv som beste resultat.

- Men hun har fem ganger så mange landskamper som meg, flirer Bjerkrheim, som så langt har vært i aksjon 53 ganger med flagget på brystet.

Mens den vordende brudgom for lengst har glemt deres første møte, husker Susann det godt:

Tribune-forelskelse

- Jeg satt på tribunen mens Svein Erik spilte landskamp i TV-cupen for to og et halvt år siden. Gjennom håndballen hadde vi truffet hverandre før også. Men den ettermiddagen på tribunen skjedde det noe med meg.

- Jeg ble vel det man på godt norsk kaller forelsket, sier Susann Goksør.

Nordstrand-spilleren er helt sikker på at hun har truffet mannen i sitt liv.

- Svein Erik er en utrolig morsom fyr. Dessuten er han ærlig, snill og god - og ikke så reint lite tøff. Klart jeg er glad i ham.

Flyttet sammen

Bjerkrheim har de samme følelsene overfor sin kommende brud:

- Det er masse fine ting med Susann. Det viktigste for meg er at hun er snill og ærlig.

For ett år siden flyttet Bjerkrheim ut av ungkarsleiligheten i Drammen - og inn hos Susann på Lambertseter i Oslo. Der blir de boende en tid framover - også etter at de er blitt kone og ektemann.

GIFTER SEG: Kjæresten fridde etter VM og nå blir det bryllup i mai.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!