Susanne frykter for sesongen

Får ikke opp farten, tåler ikke så mye trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Susanne Wigene sliter. Hun får ikke opp farten, tåler ikke så mye trening som før og frykter for at sesongen skal gå dukken.

- Det går opp og ned for meg på trening, men litt for mye ned. Derfor har jeg meldt avbud til den planlagte sesongåpningen min i Kassel i Tyskland til onsdag. Jeg får det rett og slett ikke til å klaffe, sier Susanne Wigene til NTB.

Hun hadde en liten opptur på den tøffeste etappen i Holmenkollstafetten midt i mai, men det er også det eneste lille lyspunktet hun har hatt på lenge.

- Jeg aner ikke hva som er galt. Derfor skal jeg en tur til lege Tor Øistein Ensjø på Toppidrettssenteret i dag, så får jeg se hva han kan finne ut, sier Wigene.

Hun var veldig sliten etter at sesongen var over i fjor, for hun drev nærmest rovdrift på seg selv etter det overraskende EM-sølvet på 10.000 meteren i Göteborg.

- Det tok veldig lang tid før jeg kom i skikkelig gjenge igjen etter sesongen i fjor, og gjennom vinteren har det svingt veldig. Noen gode treningsøkter har det vært, men det oppsvinget jeg vanligvis får på vårparten, er ikke kommet i år, sier hun.Frustrert - Det er klart jeg er ordentlig frustrert, for jeg driver en idrett som er veldig målbar, og jeg har fått slag etter slag mot meg. Derfor kan jeg godt innrømme at jeg frykter for at hele sesongen skal ryke, forteller Susanne Wigene.

- Nå går det heller dårlig, og det er veldig trist, for Bislett Games som er et av høydepunktene denne sesongen, kommer jo allerede om halvannen uke. Slik det ser ut nå kan Bislett Games bli årsdebuten min, og det er ikke gunstig, for der skal jeg jo løpe mot flere av de beste i verden på 5000 meter, sier Wigene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer