Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sutrepave og Mao

De nye kapitlene i Alex Fergusons biografi fortsetter å skape diskusjon i England. I dag kan The Times avsløre at United-manageren kaller Arsene Wenger for sutrepave og Chelsea-formann Ken Bates sammenlignes med Mao.

Ferguson er forbannet for det han mener er misunnelse fra Arsenals side på Uniteds mange titler.

- Alle som ser på vår seiersmargin på 18 poeng forrige sesong lurer på hvordan han i det hele tatt kan sette spørsmålstegn ved om vi var fortjente mestere. Han ser ut til å ha et problem med å gi oss den anerkjennelsen vi fortjener, skriver Ferguson ifølge The Times.

- Da Arsenal vant The Double i 1998 kunne vi ha lagt skylda på alle skadene, men valgte i stedet å vise storsinn og hedre Arsenal som et stort lag. Jeg er redd for at jeg bare må akseptere at ros mellom Highbury og Old Trafford også i fremtiden bare vil gå en vei, fortsetter han.

Heller ikke Chelseas Ken Bates slipper unna kritikk.

- Ikke siden Mao har en formann hatt mer tiltro til egne meninger og ferdigheter. Hadde det å sette dagsorden for hva som er rett og galt vært olympisk gren ville Ken Bates hatt problemer med å holde seg oppreist grunnet alle gullmedaljene han ville ha vunnet.

Ferguson stiller seg også uforstående til at Bates med sine mange omstridte utspill slipper unna reprimander fra fotballforbundet i Lancaster Gate.

- Enhver spiller eller manager som hadde sagt halvparten av hva Bates har gjort ville vært nødt til å flytte inn i Lancaster Gate for å rekke å komme på alle høringene.

<B>SUTREPAVE:</B> Arsenal-manager Arsene Wenger sutrer, ifølge Ferguson.
<B>MAO:</B> Chelsea-formann Ken Bates har litt for stor tro på seg selv, ifølge Ferguson.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media