Suveren også på skadelista

Denne gangen er det umulig å gå glipp av hvor stor Aksel Lund Svindal er.

POPULÆR SOM ALDRI FØR:   Det er en god grunn for at Aksel Lund Svindal  er omsvermet av alpintopper selv når han bare går med krykker. FOTO: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
POPULÆR SOM ALDRI FØR: Det er en god grunn for at Aksel Lund Svindal er omsvermet av alpintopper selv når han bare går med krykker. FOTO: Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PÅ et sponsortreff i Sölden forleden før gårsdagens litt triste norske start på verdenscupen, stod en skadet Aksel Lund Svindal og snakket ivrig om hvor bra det norske landslaget fortsatt er selv uten sin største stjerne. Han behøvde ikke stått der. Andre skadete stjerner hadde forlengst dratt hjem, deppet og slikket sine sår. Dessuten har den norske veteranen nok å revansjere etter et skuffende Sotsji-OL. I hvert fall om han bare fokuserer på seg selv.

En ekstrem egoisme kan bli en akilleshæl for mang en idrettshelt, men for Aksel er akillessenen bare en fysisk greie som tilfeldigvis har satt ham utenfor hele VM-sesongen.

Men som ellers ikke er noe å bry seg om.

DET får resten av oss gjøre. For om noen fortsatt ikke har fått med seg at Norge har en tvers igjennom troverdig idrettsutøver i Aksel Lund Svindal i løpet av alle de vintrene han har kjørt inn alle sine VM -og OL-medaljer, er det denne gangen umulig å gå glipp av storheten:

•• Bare sportsstjerner som tvers igjennom skjønner hva de driver med, takler skader på det viset Aksel gjør nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer