Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suveren Tiger-avslutning i Dubai

Andre strake seier i år.

Tiger Woods har vunnet begge de to turneringene han har stilt opp i dette året, og nå tror alle at han vinner sin femte Masters-seier i april.

Amerikaneren virker helt utilnærmelig i øyeblikket. Han utklasset konkurrentene og vant med åtte slag i California. I Dubai var han på etterskudd, men reiste seg mesterlig og knuste de hardeste utfordrerne nok en gang.

Selv med ødelagt driver var det ingen som klarte å ta opp kampen med ham.

- Jeg ødela driveren min og måtte bruke reserven som jeg ikke liker særlig bra. Det gjorde at jeg måtte slite litt, sa Woods etter turneringen i Dubai.

Timeplanen til Tiger Woods forteller at han nå skal delta i WGC-mesterskapet i Arizona om en måned. Deretter venter en ny WGC-mesterskapsturnering i Florida i mars, før han reiser til Augusta og US Masters.

Alle tror at Masters-turneringen blir en ren formalitet for suverene Tiger Woods. De fleste mener han har sin femte Masters-seier i lomma allerede.

(NTB-AFP)

UTSTOPPELIG: Her viser Tiger Woods fram trofeet han tok med seg fra Dubai, etter at han sikret seg seieren med en sterk avslutning som inneholdt to birdier. Foto: Scanpix/Afp
UTSTOPPELIG: Her viser Tiger Woods fram trofeet han tok med seg fra Dubai, etter at han sikret seg seieren med en sterk avslutning som inneholdt to birdier. Foto: Scanpix/Afp Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media