Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suverene Bayern München i rute til trippelen

Slo Werder Bremen 2-0.

GLADE GUTTER:  Bayern München møter enten Borussia Dortmund eller Hertha Berlin i cupfinalen. Tirsdag slo de Werder Bremen 2-0. Foto: NTB Scanpix
GLADE GUTTER: Bayern München møter enten Borussia Dortmund eller Hertha Berlin i cupfinalen. Tirsdag slo de Werder Bremen 2-0. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thomas Müller sendte Bayern München til finale i den tyske cupen da laget vant 2-0 over Werder Bremen. Bayern er dermed ett steg nærmere en fantastisk sesong som kan ende med tre trofeer.

1-0-scoringen kom etter 30 minutter da et hjørnespark fant en totalt umarkert Müller. Tyskeren hadde få problemer med å heade ballen i mål og sørge for at hjemmelaget kunne ri på en ledelse.

Bremen hadde sine muligheter til å utligne, og etter 58 minutter var danske Jannik Vestergaard kun et par skostørrelser fra å skli ballen i mål etter glimrende angrepsspill som endte i et innlegg fra høyre. Laget fikk også en scoring annullert minutter senere da dommeren mente en Bremen-spiller var for tøff med David Alaba.

Etter 71 minutter smalt det andre veien. Arturo Vidal gikk over ende i feltet, og dommeren pekte på straffemerket. Fra ellevemetersmerket var Müller sikker og satte inn 2-0.

I tillegg til at mannskapet til Pep Guardiola leder Bundesliga med sju poeng når det gjenstår fire serierunder, er laget også klart for semifinale i mesterligaen hvor det møter Atlético Madrid over to kamper.

Dersom alt går veien, kan Pep Guardiola hanke inn tre trofeer på én og samme sesong før han til sommeren pakker sekken og reiser for å ta over Manchester City.

Hvem Bayern München møter i finalen i den tyske cupen, blir bestemt onsdag kveld. Da kommer Borussia Dortmund til Berlin for å møte Hertha med Rune A. Jarstein og Per Ciljan Skjelbred i den andre semifinalen. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart