Suverene Gatlin knuste Gay i Lausanne

Ndure var sjanseløs.

RASK: Justin Gatlin løp 100 meter på 9,93 og vant enkelt. Foto: AP Photo/Keystone, Martial Trezzini
RASK: Justin Gatlin løp 100 meter på 9,93 og vant enkelt. Foto: AP Photo/Keystone, Martial Trezzini Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tyson Gay gjorde comeback etter dopingdommen, men tross sterke 9,93 på 100-meteren i Lausanne hadde han ingen sjanse til å følge Justin Gatlin.

Gay ble utestengt i ett år for bruk av steroider i mai i 2013. Han fikk redusert straffen fra den normale utestengelsen på to år da han avslørte at han fikk steroidene av sin trener Joe Drummond.

Under Diamond League-stevnet i Lausanne løp den amerikanske sprinteren 100 meter på sterke 9,93. Han ble likevel parkert av suverene Justin Gatlin, som satte ny årsbeste tid i verden med 9.80.

- Jeg er glad for å være tilbake. Jeg har vært bekymret for mottakelsen jeg skulle få, men jeg føler meg velkommen av både utøvere og fans. Det var flott å gjøre comeback med 9,93, sa Gay.

Gatlin, som i likhet med Gay tidligere har sonet en dom for dopingbruk, var naturlig nok svært fornøyd med løpet i Lausanne.

- Jeg er veldig glad for å ha løpt sesongens beste løp, og jeg er virkelig på vei mot å løpe skikkelig raskt, sier Gatlin.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer