- Suverene Ronny

MANCHESTER (Dagbladet): - Midtforsvaret vårt med Laurent Blanc og Ronny Johnsen hadde full kontroll, de var begge suverene, sa sir Alex Ferguson. Johnsen tillot seg til og med å være fornøyd sjøl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ferguson hadde god grunn til å være i skrytehumør:

For Ronny Johnsen og 36 år gamle Laurent Blanc ser ut til å utfylle hverandre utmerket. Johnsen med den hurtigheten som Blanc ikke har. Johnsen er også blitt mye sterkere i kroppen, og vant de fleste hodeduellene. Kampen i går viser at han fortsatt har veldig mye å tilføre Manchester Uniteds bakre forsvar. Han viste rutine, og et meget godt blikk for spillet framover.

Etter kampen jogget Stefan Effenberg seg ned på et folketomt Old Trafford. Vi stod og ventet på Ronny Johnsen etter at begge gigantklubbene var videre til kvarten i mesterligaen etter en tam forestilling. David Beckham kom. Uten å åpne munnen. Han snakket ikke med oss, men han hadde fint slips.

Ryan Giggs med todagers-skjegg kom, sa noe om at det var viktig å gå videre.

- To proffe lag, sa Ferguson, mens nyinnkjøpte Diego Forlan hadde med seg far og bror fra Uruguay. Diego snakket med den spansktalende pressen.

Denis Irwin sto rett ved siden av oss og pratet hyggelig med en barndomskamerat fra Irland. Irwin antydet at dette er den absolutt siste sesongen i United. Tyskernes gode keeper Oliver Kahn, som mesterlig reddet et skudd fra Giggs, tok seg ikke pressetid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer