- Suverene Ronny

MANCHESTER (Dagbladet): - Midtforsvaret vårt med Laurent Blanc og Ronny Johnsen hadde full kontroll, de var begge suverene, sa sir Alex Ferguson. Johnsen tillot seg til og med å være fornøyd sjøl.

Ferguson hadde god grunn til å være i skrytehumør:

For Ronny Johnsen og 36 år gamle Laurent Blanc ser ut til å utfylle hverandre utmerket. Johnsen med den hurtigheten som Blanc ikke har. Johnsen er også blitt mye sterkere i kroppen, og vant de fleste hodeduellene. Kampen i går viser at han fortsatt har veldig mye å tilføre Manchester Uniteds bakre forsvar. Han viste rutine, og et meget godt blikk for spillet framover.

Etter kampen jogget Stefan Effenberg seg ned på et folketomt Old Trafford. Vi stod og ventet på Ronny Johnsen etter at begge gigantklubbene var videre til kvarten i mesterligaen etter en tam forestilling. David Beckham kom. Uten å åpne munnen. Han snakket ikke med oss, men han hadde fint slips.

Ryan Giggs med todagers-skjegg kom, sa noe om at det var viktig å gå videre.

- To proffe lag, sa Ferguson, mens nyinnkjøpte Diego Forlan hadde med seg far og bror fra Uruguay. Diego snakket med den spansktalende pressen.

Denis Irwin sto rett ved siden av oss og pratet hyggelig med en barndomskamerat fra Irland. Irwin antydet at dette er den absolutt siste sesongen i United. Tyskernes gode keeper Oliver Kahn, som mesterlig reddet et skudd fra Giggs, tok seg ikke pressetid.

Sir Alex Ferguson mumlet noe om god kamp, og det var det. Fordi han skulle hygge seg med en nattpjolter med kollega Ottmar Hitzfeld. Begge managerne så ut til å være i strålende humør fordi begge var videre.

Ole kom

Ole Gunnar Solskjær ble stoppet av tv, radio og så norsk presse. Ole spilte nesten hele kampen. Nærmest mål var han like før pause da han ble avblåst for offside. Aleine med keeper. For øvrig var de første 45 i går drepende kjedelig. Vi noterte to gule kort til United og at Bayern fulgte taktikken til punkt und prikke. De ville ikke blottlegge seg, men ville ha minst ett poeng.

- I første omgang fikk jeg ikke til mye, men det var vel ganske kollektivt svakt av alle. Etter pause føler jeg det gikk bedre, den omgangen var okei, sa Solskjær, mens vi fortsatt ventet på Ronny.

- Vi har spilt så mange ganger mot Bayern at vi visste hva vi gikk til, og vi visste hvordan denne kampen ville bli. Tett og uten mange sjanser og begge lagene vet at den som får det første målet vinner, sa Solskjær mens Juan Veron snakket forbi i mobilen.

Gary og Phil Neville hadde med seg damene. Effenberg jogget seg ordentlig ned. Veteranen trengte det etter nok et stort oppgjør. Den gamle blonde gjorde ikke mange feil på midten.

Og Ronny kom

- I 2. omgang hadde begge lag sjanser, men det var to gode keepere, sa Solskjær. Da kom Ronny.

- Jo, jeg godt fornøyd med spillet, viktig at vi gikk videre og nå kan vi avgjøre dette sjøl, sa Ronny som spiller for videre kontrakt i United. Med Ferguson ved roret, og slik som Johnsen opptrer i midten, går det nok mot ny sesong hvis beina holder da.

- Jo flere kamper jeg spiller, jo tryggere blir jeg, sa Ronny og stakk. Takk.

- Det er mange gode lag igjen i denne turneringen, så her vil marginene avgjøre. Jeg så Deportvio mot Arsenal og spanjolene imponerte, sa Solskjær. Stefan Effenberg var ferdig med å jogge.

SKLITAKLING: Ronny Johnsen, liggende, viser hva han er god for i duell med Bayern Münchens Roque Santa Cruz - som aldri rakk denne ballen.