Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suverene Søndrål vant

VIKINGSKIPET (Dagbladet :på nettet): Søndråls 1500-meter er den nest beste gått noen sinne - og nå tror landslagstrener Geir Karlstad på medalje i helgas allround-VM. Dagbladet :på nettet er i Vikingskipet og kommer med fyldig VM-dekning.

Trener Geir Karlstad var et eneste stort smil i Vikingskipet i dag. Kjell Storelid og Eskil Ervik satte personlige rekorder på 1500-meter og Søndråls løp er skøytehistoriens nest beste hittil! Ådne Søndrål vant med tiden 1.47.01.

- Jeg føler at dette løpet er det første i år der jeg er ordentlig på høyden. 1500 meter ligger hjertet mitt nærmest, sier Ådne til NRK.

Også landslagstreneren er fornøyd:

Intervju med Geir Karlstad

- Nå går vi for en plass på pallen, smiler Karlstad.

Glad

Foran helgas allround-VM håpet Karlstad at alle de norske gutta skulle kvalifisere seg til 10000-meter. I tillegg ville den tidligere skøyteløperen ha to av de norske inn blant VMs seks beste.

- Løperne er i form, og en medalje bør være innen rekkevidde, gliser Karlstad. Han tror fremdeles nederlandske Rintje Ritma vil ta VM-gullet.

Dagbladet :på nettet er i Vikingskipet og kommer med fyldig dekning fra Hamar utover dagen.

De norske løperne går som følger på 10000-meter:

Løp 1: Kjell Storelid går mot tyske Frank Dittrich

Løp 4: Eskil Ervik mot tyske Christian Breuer.

Løp 6: Rintje Ritsma møter Ådne Søndrål

SUVEREN:</B> Ådne Søndråls 1500-meter er den nest beste gått noen sinne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media