Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suverene Vålerenga

I år har ingen banket Vålerenga. I kveld ble de norgesmestre igjen.

Vålerenga vant den fjerde NM-finalen på rad mot Storhamar søndag. Dermed er Oslo-klubben norgesmester for 22. gang.

Laget var helt overlegne i årets seriespill, og har på ingen måte vært noe dårligere i finalene. Storhamar hadde store problemer med å henge med i svingene i alle kampene, og ble senest slått hele 7-0 på Jordal amfi torsdag.

Den fjerde finalen ble ikke noe unntak, selv om Vålerenga nøyde seg med 4-2-seier i Hamar OL-amfi.

Bård Sørlie sørget for at Vålerenga kunne gå i garderoben etter første periode med 1-0-ledelse. Storhamars Knut Henrik Spets utlignet etter halvspilt annenperiode, men Joakim Backlund slo tilbake slik at Vålerenga kunne ta pause med ledelse nok en gang.

Spets var i slag søndag og utlignet nok en gang bare fire minutter ut i sisteperioden. Heller ikke denne gangen hjalp det særlig. Vegar Barlie og Kenneth Larsen scoret de to avgjørende målene og sørget for at Vålerenga kunne feire nok en NM-tittel.

NTB

JUBEL PÅ ENGA: Her har Vålerangas Joakim Backlund akkurat gitt laget en 2-1 ledelse i det som skulle vise seg å være årets siste NM-finale i ishockey. Vålerenga ble mestere omtrent uten motstand.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling