Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suzann fire under par

Sterk start i Oregon.

FIRE UNDER PAR: Suzann Pettersen har startet godt i Oregon. Foto: AP
FIRE UNDER PAR: Suzann Pettersen har startet godt i Oregon. Foto: AP Vis mer

Suzann «Tutta» Pettersen innledet LPGA-turneringen i Oregon med å gå fire slag under par natt til lørdag, norsk tid. Men det er fire slag opp til ledende Beth Bader.

Pettersen slo til med en birdie alt på første hull, og fulgte opp med å gjøre det samme på tredje hull. På sjuende hull ble det imidlertid en bogey.

Men med birdier på hull ti, tolv og 15, samt en bogeyfri avslutning, gjorde at hun var fire slag under par etter førsterunden.

For Beth Bader gikk det enda bedre. Hun pådro seg en bogey på annet hull, men det ble også den eneste bogeyen hennes. I tillegg ble det ni birdier. Hun er ett slag foran Anna Nordqvist og Lee Seon-hwa.

Turneringen i North Plains, Oregon spilles bare over tre dager og avsluttes søndag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling