Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suzann leder foran verdenseneren

Jakter etterlengtet seier.

DELT LEDELSE: Suzann Pettersen ligger veldig godt an i LPGA-turneringen utenfor Calgary.  Foto: REUTERS
DELT LEDELSE: Suzann Pettersen ligger veldig godt an i LPGA-turneringen utenfor Calgary. Foto: REUTERS Vis mer

Suzann Pettersen er i delt ledelse halvveis i LPGA-turneringen Canadian Open.

Hun fulgte opp torsdagens bogeyfrie 65-runde (seks birdies) med en runde på 68 slag fredag. Hun greide hele sju birdies, men fire bogeys ødela noe. Blant annet måtte hun tåle bogey på to av de tre siste hullene hun spilte.

Dermed fikk hun selskap av sørkoreanske Kim Song-hee på toppen av resultattavla. 21-åringen slo runderekorden for Canadian Open ved å ta seg rundt på 62 slag.

- Jeg prøvde å spille mitt eget spill, og jeg fikk en god start med birdie på de tre første hullene. Jeg ga meg selv mange gode putter, og jeg fikk rullet mange av dem inn. Men det var noen irriterende bogeys, særlig de to mot slutten, sa «Tutta», som håper å gjøre slutt på to års seierstørke.

Verdensener Lorena Ochoa er på delt tredjeplass ett slag bak tetduoen. Også hun måtte tåle bogey på to av de tre siste hullene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling