Suzann mistet ledelen

Golf-kometen Suzann Pettersen gikk opp i ledelsen under dagens runde, men ligger nå ett slag bak Helen Alfredsson i Wales Open.

Etter at 17 av 18 hull er ferdigspilt i dag, ligger Pettersen ett slag bak svenske Helen Alfredsson. Vinneren stikker av med 800.000 kroner, men det er fremdeles en dag igjen.

Følg Suzann Pettersen direkte her.

Suzann startet dårlig torsdag, men spilte seg opp til en delt 2.-plass i går. I dag gikk hun opp i ledelsen etter at de hadde spilt fire hull i dag.

Hun ligger nå totalt 13 slag under par, mens svenske Helen Alfredsson ligger 14 slag under par. Det er blitt en liten «luke» mellom de tre beste og resten, men stillingen kan raskt endre seg. Suzann har hele fem slag å gå på ned til 4.-plassen.

Slik så den foreløpige resultatlista ut etter at Suzann hadde gjort seg ferdig med hull 17 i dag.Det siste tallet betyr hvor mange hull de har gjort ferdig i dag. De som har merket F har gått igjennom alle dagens 18 hull.Nettstedet www.ladieseuropeantour.com følger turneringen direkte og skryter av Suzanns prestasjoner på golfbanen.Hun omtales som «20-year old big hitter from Oslo» og er imponert over hennes første fem hull i dagens golfrunde. Hun klarte tre birdies på de fem første hullene. «Birdie» betyr at du bruker et slag mindre enn det som er beregnet for hullet.

LEDER: Suzann Pettersen gikk opp i ledelsen halvveis gjennom dagens runde.Arkivfoto: SCANPIX