Suzann på 25. plass i USA

Suzann Pettersen endte på 25. plass etter siste runde av golfturneringen Kraft Nabisco søndag.

«Tutta» lå helt oppe på 9. plass etter halvspilt turnering, men klarte ikke å nå helt opp i turneringen der flere av de aller beste kvinnelige golfspillerne var med.

25. plass i majorturneringen var likevel verdt rundt 120.000 kroner for Pettersen, som i tillegg har fått spille sammen med flere av verdenstoppene.

Det ble helsvensk i California med seier til verdensener Annika Sörenstam og 2. plass til Liselotte Neumann, som førte store deler av sisterunden. Karrie Webb fra Australia hadde delt ledelse før 4. og siste runde, men klarte ikke å følge opp.

Suzann Pettersen avsluttet turneringen med en runde på par (72 slag). Dermed endte hun på totalt 290 slag, to over par. Sörenstam brukte 280 slag etter en avsluttende 68-runde.

«Tutta» var ikke fornøyd med avslutningen. Målsettingen var en plass blant de 10 beste. Men spesielt i nærspillet manglet det noe presisjon.

- Med bedre flyt i spillet er det mulig å være med i toppen i USA, sier Oslo-jenta på nettstedet suzanngolf.com.

Hun endte fire slag bak fem spillere på delt 9. plass. På sisterunden hadde Pettersen to birdies og to bogies. Neste oppgave blir PGA Golfshow på Exporama til helgen. Europatouren starter første helgen i mai.

Seieren ga Annika Sörenstam rundt to millioner kroner. Hun vant turneringen for andre året på rad. Det var hennes 32. seier på LPGA-touren.

(NTB)