Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suzann Pettersen har fått seg kjæreste

- Han heter Christian.

STRÅLER MED NY TYPE: Suzann Pettersen har offentliggjort at hun har fått seg kjæreste. Foto: SCANPIX/AFP /JOE CASTRO
STRÅLER MED NY TYPE: Suzann Pettersen har offentliggjort at hun har fått seg kjæreste. Foto: SCANPIX/AFP /JOE CASTRO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Suzann Pettersen fortalte pressen i Kina i dag at hun har fått seg kjæreste.

Tutta gikk en sterk åpningsrunde og var best av alle på første dag av turneringen i Haikou, og på pressekonferansen fikk hun spørsmål om en mann som hadde fulgt henne under runden, skriver NTB.

- Han er kjæresten min! Vi er begge norske, vi er samme alder og fra samme by. Vi møttes gjennom felles venner, sier Pettersen, ifølge LETs nettsted.

Tidligere skiløper Tuttas manager Geir-Olav Killingstad bekrefter overfor NTB at verdenstoeren har fått seg kjæreste.

- Ja, det stemmer, sier han.

Ifølge Killingstad har de vært sammen siden i fjor høst, men forholdet har ikke vært offentlig kjent før nå. Christian Ringvold heter den utkårede.

- Han er tidligere skiløper (alpinist) og skjønner godt livsstilen min og ofrene jeg gjør. Det er veldig hjelpsomt å ha noen å dele det du gjør med, sier Suzann Pettersen.

Bra golf Suzann Pettersen startet på tiende hull i Kina, og hadde blant annet fem birdier på dagens runde. Hun klarte også en eagle på hull 2, men fikk så en bogey på neste. Dermed ligger hun seks under par etter første runde, skriver NTB.

- Jeg spilte mye bra golf i dag og følte jeg hadde mange gode muligheter. Du må dra fordel av par fem-hullene der ute. Jeg hadde én eagle, men burde hatt to. Jeg misset en kort eagleputt på hull 6. Totalt sett var det en ganske solid start, sier hun.

Pettersen har ett slags ledelse til den australske amatøren Minjee Lee (17) og sørkoreanske Chung Ye-na. Verdensener Park In-bee følger to slag bak Pettersen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!