Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suzann Pettersen herjer med konkurrentene i Sør-Korea

Leder med fem slag før siste dag.

I MEDVIND: Suzann Pettersen snuser på sin første lpga-seier for året med en god ledelse på vei inn i siste dag i Sør-Korea. Foto: SCANPIX/EPA/JEON HEON-KYUN
I MEDVIND: Suzann Pettersen snuser på sin første lpga-seier for året med en god ledelse på vei inn i siste dag i Sør-Korea. Foto: SCANPIX/EPA/JEON HEON-KYUN Vis mer

(Dagbladet): Norges golfstjerne Suzann Pettersen fulgte opp den strålende starten i LPGA-turneringen i Sør-Korea, og leder turneringen med fem slag etter to av tre runder.

Golfproffen satte banerekord da hun gikk åpningsrunden ni slag under par, og økte ledelsen kraftig da hun gikk den påfølgende runden fire under par i Incheon.

Hun bokførte blant annet fem birdier og en bogey.

Tutta er dermed 13 under par totalt, og følges av hjemmehåpene So Yeon Ryu (-8) og Se Ri Pak (-7) før den siste og avgørende runden.

- Jeg føler jeg har noen «lave» runder i meg nå, jeg var syv under forrige uke og ni under nå. Det er fint når følelsen du har gjenspeiles på resultatlista. Dette året har ikke vært fantastisk, men jeg føler jeg har spilt bra selv om resultatene ikke har vært så gode som jeg har ønsket, sa den norske jenta etter første runde, ifølge lpga.com.

Pettersen har ikke hatt mye å juble for denne sesongen. Hun har ikke vunnet på LPGA-touren i år og har bare fire topp-10-plasseringer så langt denne sesongen.

I løpet av 2012 har hun også falt fra andre- til niendeplass på verdensrankingen.

- Du kan ikke stresse i denne sporten. Det vil gå opp og ned, og jeg vil heller ikke si jeg har vært nede, for jeg har følt meg bra, vært frisk og kunnet jobbe så hardt som jeg vil. Kanskje kan dette være et vendepunkt, sier Suzann Pettersen.