I BILULYKKE: Suzann Pettersen og flere andre golfstjerner var involvert i en bilulykke i Thailand søndag. Der har de akkurat spilt LPGA-turnering i Pattaya. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL
I BILULYKKE: Suzann Pettersen og flere andre golfstjerner var involvert i en bilulykke i Thailand søndag. Der har de akkurat spilt LPGA-turnering i Pattaya. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKULVis mer

Suzann Pettersen involvert i bilulykke

- Ingen hyggelig opplevelse.

Suzann Pettersen og flere andre golfstjerner var involvert i en bilulykke i Thailand søndag, men ingen av dem pådro seg alvorlige skader.

Tutta og co. spilte turnering i Pattaya i helgen, og ulykken skjedde da de var på vei til flyplassen.

- Vi er bare glade for at alle er OK! Ikke en hyggelig opplevelse! På vei til flyplassen, tvitret Pettersen, som også la ut et bilde.

Sju-åtte biler var involvert i ulykken. Pettersen satt i den siste bilen, som ikke greide å bremse skikkelig. Den fikk minst skader og var den eneste bilen som fortsatt var kjørbar etter kollisjonen.

- Alle skal være OK, men det var et par av jentene som klagde over vondt i nakken, sier kommunikasjonsansvarlig Tom Gundersen i Norges Golfforbund til NTB.

Han hadde vært i kontakt med Tuttas far, Axel Pettersen, søndag ettermiddag.

Suzann Pettersen endte på 21.-plass i turneringen etter å ha avsluttet med en 70-runde. Turneringen ble vunnet av Park In-bee fra Sør-Korea etter at hjemmehåpet Ariya Jutanugarn rotet bort to slags ledelse på siste hull.

- En runde helt på det jevne. Litt rust, men det var mye positivt å ta med videre, sa Tutta via Tom Gundersen.

(NTB)