Suzann Pettersen jakter rankingtopp etter ny tredjeplass

- Jeg holder øye med det.

Suzann Pettersen greide ikke å forsvare fjorårsseieren i LPGA-turneringen i Incheon, men med delt 3.-plass la hun økt press på  Inbee Park i kampen om førsteplassen på rankingen.

 «Tutta» var ett slag bak lederen før den siste runden, og etter sin 70-runde søndag endte hun ett slag bak vinneren Amy Yang.
Hjemmefavoritt Det startet bra med birdie på 1. og 5. hull, men så fulgte bogey på 7. og 10. hull. En ny birdie fulgte på 15. hull, og med birdie igjen på siste hull avanserte Pettersen til delt 3.-plass.

To sørkoreanske hjemmefavoritter gjorde opp om seieren i omspill. Der seiret Yang foran Seo Hee-kyung.

Suzann Pettersen var ute etter sin fjerde seier for sesongen, og den tredje siden september, men plasseringen hjelper henne i kampen mot Park både på pengelista og verdensrankingen.
Kan passere - Jeg holder øye med det, men det er ikke akkurat det første jeg tenker på når jeg våkner om morgenen, sier hun.

- Jeg vet at jeg muligens kan passere henne før jul dersom jeg spiller bra mot slutten av året og vinner turneringer. Det er det jeg prøver på, men jeg blir ikke veldig skuffet om jeg ikke greier det.

(NTB)