Suzann Pettersen kjemper om millionpott

Suzann Pettersen (20) fortsetter å imponere i Evian Masters. I går spilte Oslo-jenta seg opp til 9. plass blant verdens beste golfere. - Jeg vil være strålende fornøyd med topp 15, men det er ikke umulig å ende blant de tre beste, sier Suzann til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og da snakker vi om veldig mange penger i verdens nest viktigste turnering for kvinner. Bare US Open er større. Samlet premiesum i Masters-turneringen i franske Evian-les-Bains er på hele 19,5 millioner norske kroner. Vinneren stikker avgårde med 2,9 millioner.

Skulle Suzann sikre seg tredjeplassen kan hun innkassere 1,4 millioner kroner. I tillegg kommer de 317000 hun fikk for seieren i French Open forrige søndag.

Litt mer jobb

I går startet det litt trådt for golfesset. Med bogey på det første hullet.

- Det ble litt mer jobb en planlagt, sier Suzann. - Men jeg hadde 17 hull til å spille, så gjorde ikke noe særlig å tape ett slag.

- Er det noen av hullene som passer deg spesielt bra?

- Ja, jeg liker meg veldig godt på 7, 8, 9 og 10, sier Suzann. - Det er hull som stemmer for meg, og to av dem er par fem som jeg kan gå på i to.

For det er ingen hemmelighet at Suzann er den som driver lengst av jentene. Mer enn 300 meter går den lille ballen når hun treffer bra.

I går gikk hun runden på tre under banens par og ligger totalt fem under etter to dager, på en sensasjonell delt niendeplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer