SEIER I SIKTE: Suzann Pettersen spilte seg opp tre plasser etter en flott 68-runde på den tredje runden i LPGA-turneringen North Texas Shootout lørdag. Hun er så absolutt med i seierskampen i turneringen i Texas. Foto: Tom Pennington/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
SEIER I SIKTE: Suzann Pettersen spilte seg opp tre plasser etter en flott 68-runde på den tredje runden i LPGA-turneringen North Texas Shootout lørdag. Hun er så absolutt med i seierskampen i turneringen i Texas. Foto: Tom Pennington/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Suzann Pettersen med i seierskampen i Texas

Spilte seg opp tre plasser.

Suzann Pettersen spilte seg opp tre plasser etter en flott 68-runde på den tredje runden i LPGA-turneringen North Texas Shootout lørdag.

Den norske jenta tok ledelsen med en 66-runde etter første dag, men falt så ned til en delt 6.-plass etter å ha gått den andre runden på par. Lørdag skjerpet hun seg og klarte en runde tre under par. Dermed spilte hun seg opp til delt tredjeplass igjen, og hun ligger bare slaget bak amerikanske Stacy Lewis og koreanske Meena Lee som leder før den siste runden.

Lewis og Lee har 204 slag totalt, mens Pettersen har 205. Det har også Julieta Granada fra Paraguay og Dori Carter fra USA. De gikk også den tredje runden på 68 slag.

Pettersen hadde fire birdier lørdag. De klarte hun på hullene 3, 7, 10 og 13. Det ble også en bogey, på det niende hullet.

Turneringen avsluttes søndag, og den norske spilleren, som er ranket på fjerdeplass i verden, er så absolutt med i seierskampen i turneringen i Texas.

(NTB)