Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suzann Pettersen spilte seg opp fra 39. til 3. plass

Storspilte i Kuala Lumpur.

  Suzann Pettersen of Norway blasts the ball out of the bunker on the 14th hole during the first round of the LPGA Malaysia golf tournament at Kuala Lumpur Golf and Country Club in Kuala Lumpur, Malaysia, Thursday, Oct. 11, 2012. (AP Photo/Lai Seng Sin)
Suzann Pettersen of Norway blasts the ball out of the bunker on the 14th hole during the first round of the LPGA Malaysia golf tournament at Kuala Lumpur Golf and Country Club in Kuala Lumpur, Malaysia, Thursday, Oct. 11, 2012. (AP Photo/Lai Seng Sin) Vis mer

Suzann Pettersen storspilte på den andre runden i LPGA-turneringen i Kuala Lumpur i dag. Hun gikk fra 39.- til 3.-plass i turneringen.

- Det var en flott 64-runde for mitt vedkommende i dag, men det aller beste var at vi kom oss gjennom denne annenrunden før uværet satte inn. Det er blitt temmelig røft på banen nå i ettermiddag, skrev Suzann Pettersen på Twitter etter dagens runde.

Med sju birdier gikk den norske golfproffen andrerunden på 64 slag og var sju under par. Hun viste helt andre takter enn på førsterunden torsdag, da hun gikk på par etter tre birdier og tre bogeyer.

Hun var klart best på den andre runden, der hun slo Choi Na-yeon med tre slag. Men det er fortsatt den koreanske jenta som leder med 132 slag totalt foran amerikanske Sydnee Michaels med 134 slag. Deretter følger Pettersen og tre andre spillere med 135 slag totalt.

Det er helt klart at den runden Tutta gikk i dag er en av de bedre rundene hun har gått på LPGA-touren i årets sesong, som ikke har vært preget av altfor mange oppturer for hennes del.

Turneringen i Malaysia fortsetter i morgen og avsluttes søndag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media