Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

SV vil nekte TV 2 å sende reklame under OL

På OLs åpningsdag ønsker SV å få igjennom et hastevedtak som skal nekte TV 2 å sende reklame under lekene i Sotsji.

REKLAMEBREMS: - Jeg har ikke vært klar over at det var åpnet for reklame under øvelsene før i det siste. Dessuten tror jeg aldri toget har gått før jeg står igjen på perrongen, sier SU-leder Andreas Halse, som ønsker at forbudet skal gjelde for alle store idrettsarrangement. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
REKLAMEBREMS: - Jeg har ikke vært klar over at det var åpnet for reklame under øvelsene før i det siste. Dessuten tror jeg aldri toget har gått før jeg står igjen på perrongen, sier SU-leder Andreas Halse, som ønsker at forbudet skal gjelde for alle store idrettsarrangement. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kanalen får lov å sende 12 minutter reklame i timen, noe som har gjort mange publikummere bekymret for at de skal gå glipp av store idrettsøyeblikk.

I tolvte time ønsker altså SU og moderpartiet SV at regjeringen skal forby reklame mens lekene pågår, melder NRK.

- Jeg har ikke vært klar over at det var åpnet for reklame under øvelsene før i det siste. Dessuten tror jeg aldri toget har gått før jeg står igjen på perrongen, sier SU-leder Andreas Halse, som ønsker at forbudet skal gjelde for alle store idrettsarrangement.

TV 2s kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy lar seg ikke begeistre om SVs initiativ.

- Jeg er først og fremst forundret over at partiet ikke har viktigere saker å konsentrere seg om. Dette blir en nokså sær diskusjon. Vi har planlagt OL veldig grundig, og vi har drillet våre folk når det gjelder plassering av reklameblokkene, sier han.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!