- Svært preget av savn og bekymring

Preget Dedé tilbake i Ålesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND (Dagbladet.no): Påskeroen kan senke seg over fotballfrelste Ålesund, for i dag returnerte spissen som skjøt laget opp i Tippeligaen. Men for hovedpersonen Dedè selv blir det nok ikke mye ro.

- Han er svært preget av savn og bekymring for familien sin i Brasil, sier investor Leif Haagensen til Dagbladet.no

For det var en ordknapp brasilianer som kom ut av Oslo flyet sammen med investoren som egenhendig reiste til Brasil for å få ham med tilbake til Ålesund.

- Det ene som bekymrer ham er at han ikke fikk med seg resten av familien nå, de kommer senere. Men mest dreier det seg nok om moren og faren som begge ligger svært syk på sykehus i en landsby utenfor Rio, sier Haagensen.

- Kan du si noe om hva som feiler dem?

- Ikke noe mer enn at det dreier seg om alvorlig sykdom relatert til lever og rygg, i tillegg til en del andre ting. Dette bekymrer ham.

Spent på mottakelsen

- Det har vært sagt og skrevet mye om ham den tiden som har gått siden han i januar skulle ha returnert til klubben etter juleferien, bekymrer han seg over hvordan lagkameratene og supporterne vil ta imot ham?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.