Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Svært skuffende

Lee Carsley senket John Arne Riise og Liverpool.

Vi fulgte kampen live Goodison Park eksploderte i jubel midtveis i annen omgang da Lee Carsley sendte ballen i mål bak Chris Kirkland i Liverpool-målet.

Fulltrefferen ble kampens eneste i møtet mellom Liverpools fotballrivaler, og betyr at Everton holder følge med tetlagene Chelsea og Arsenal.

Everton hadde ikke vunnet hjemme mot Liverpool i serien siden 2-0-seieren i 1997, og sto med tre strake tap før lørdagens oppgjør.

Liverpool var proppfulle av humør og selvtillit etter onsdagens kanonkamp mot Olympiakos i mesterligaen, men klarte ikke å følge opp mot byrivalen. Steven Gerrard, som avgjorde med sin 3-1-fulltreffer mot grekerne, hadde en stor mulighet til å utligne kvarteret før slutt da han fyrte løs fra 17 meter, men ballen strøk like utenfor stolpen.

John Arne Riise og lagkameratene jaget desperat en scoring i sluttminuttene, men måtte gå poengløse av banen.

- Det er klart vi er skuffet. Vi hadde en tøff kamp fra onsdag i beina, og kjente det nok. Men vi er vant til å spille to kamper i uka, og det er ingen unnskyldning, sier John Arne Riise til Canal Plus etter kampen.

Han mente Everton fikk en heldig seier.

-Vi hadde de tre-fire største sjansene. Så det er skuffende å dra herfra uten poeng, sier Riise.

(NTB)

Tett og relativt sjanserikt på Goodison. Her burde Tim Cahill ha gitt Everton ledelsen i 1. omgang.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media