Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svak åpning stoppet Solbakken i hjemmedebuten

Arsenal-nykommer Gervinho med to tidlige mål.

PÅ ETTERSKUDD FRA START: Ståle Solbakkens Köln fikk en dårlig start mot Jack Wilshere og Arsenal, og kom seg aldri ordentlig til hektene.Foto: SCANPIX/EPA/Fabian Stratenschulte
PÅ ETTERSKUDD FRA START: Ståle Solbakkens Köln fikk en dårlig start mot Jack Wilshere og Arsenal, og kom seg aldri ordentlig til hektene.Foto: SCANPIX/EPA/Fabian Stratenschulte Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ståle Solbakken fikk en meget vrien start på hjemmedebuten for Köln lørdag. Arsenal scoret to ganger på det første kvarteret og vant til slutt 2-1.

Gjestene kjørte over Köln i store deler av førsteomgangen. Nyinnkjøpte Gervinho (fra Lille) scoret to ganger tidlig i kampen.

Like før pause laget Carl Jenkinson (19) selvmål og ga dermed vertene en form for heng på Arsenal.

I andreomgangen var det et friskere Köln-lag å se. De skapte noen brukbare sjanser og angrep villig mot slutten. Men jakten på en utligning ga ikke resultat.

Arsenal byttet ut hele ti spillere ved pause eller i løpet av den siste omgangen.

Interessen for Köln er stor. Hele 41.500 tilskuere kom for å se treningskampen. Köln ligaåpner hjemme mot Wolfsburg 6. august.

Mandag er det ventet at Solbakken utnevner sin kaptein. Han lot heller ikke lørdag Lukas Podolski lede laget. Nykommeren Sascha Riether fikk den oppgaven.

Tyske fotballkjennere tror likevel at Solbakken til slutt lander på Podolski.

(NTB)