<strong>SVAK FORMIDDAG:</strong> Ingen av de norske svømmerne tok seg videre til semifinale eller finale fra fredagens innledningsheat i kortbane-EM i svømming.
Foto: Maja Suslin/TT / NTB scanpix
SVAK FORMIDDAG: Ingen av de norske svømmerne tok seg videre til semifinale eller finale fra fredagens innledningsheat i kortbane-EM i svømming. Foto: Maja Suslin/TT / NTB scanpix Vis mer

Svak formiddag for de norske EM-svømmerne

Christiansen sto over for å forberede seg til finale på 1500 meter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingen av de norske svømmerne tok seg videre til semifinale eller finale fra fredagens innledningsheat i kortbane-EM i svømming.

Totalt var fire norske utøvere i aksjon fredag formiddag. Nærmest finaleplass var Sindri Thor Jakobsson som ble nummer 14 på 200 meter medley. Markus Lie ble nummer 20 i samme øvelse.

Sverre Næss svømte inn til 19 plass på 100 meter bryst. Han fikk tiden 59,40.

Ryggspesialisten Lavrans Solli fikk det tungt på 50 meter fri. Tiden 22,91 holdt kun til 59.-plass 23-åringen.

Henrik Christiansen sto over 200 meter medley for å forberede seg til ettermiddagens finale på 1500 meter fri. Skjetten-svømmeren noterte ny norsk rekord med neste 10 sekunder i kvalifiseringen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer