Svak start for Skarpnord i California

Bjørnstad sliter også.

FEM OVER PAR: Marianne Skarpnord ligger på 105. plass etter første runde av LPGA-turneringen i California. Foto: Adam Fenster, Reuters/Scanpix
FEM OVER PAR: Marianne Skarpnord ligger på 105. plass etter første runde av LPGA-turneringen i California. Foto: Adam Fenster, Reuters/ScanpixVis mer

|||
Golfproffen Marianne Skarpnord fikk ingen god åpning på LPGA-turneringen i California torsdag.

Østfoldingen gikk en 77-runde på førsterunden. Dermed ligger hun helt nede på 105.-plass etter 18 hull.

Skarpnord, som startet på tiende hull, åpnet med en birdie, men fikk bogey på hull 16 og 18. Hun fikk en ny birdie på hull 4, men en dobbeltbogey på hull 5 etterfulgt av en bogey og en ny dobbeltbogey, gjorde at hun endte fem slag over par.

Dermed blir det nok vanskelig å klare cuten i dag.

Brittany Lincicome leder turneringen. Amerikaneren storspilte og gikk elleve slag under par. Hun har fire slags ledelse til Wendy Ward.

Suzann Pettersen stiller ikke i California. Turneringen avsluttes søndag.

Svak start for Bjørnstad Henrik Bjørnstad fikk det ikke til å stemme på første runde i PGA-turneringen i golf i California. Den norske golfproffen gikk fire slag over par på åpningsrunden. Han hadde fem bogeys, men klarte også en birdie på tiende hull. Bjørnstad ligger på 114.-plass etter første runde. Amerikanske Rocco Mediate leder turneringen etter at han gikk sju under par torsdag. Han har ett slags ledelse til Ryuji Imada, Bo Van Pelt og Paul Goydos.

(NTB)

FIRE OVER: Henrik Bjørnstad er nummer 115 i PGA-turneringen. Foto: Richard Carson, Reuters/Scanpix
FIRE OVER: Henrik Bjørnstad er nummer 115 i PGA-turneringen. Foto: Richard Carson, Reuters/Scanpix Vis mer