Rosenborg snublet:

- Svakt

Én mann høster skryt. Rosenborg gikk på sitt første tap etter at Trond Henriksen tok over roret i Trondheim.

TILBAKE: Haugesunds Ibrahima Wadji (t.h) i duell med Rosenborgs Erlend Dahl Reitan i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Rosenborg på Haugesund stadion.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
TILBAKE: Haugesunds Ibrahima Wadji (t.h) i duell med Rosenborgs Erlend Dahl Reitan i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Rosenborg på Haugesund stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Haugesund - Rosenborg 1-0 (1-0)

To kjente fjes var tilbake i troppen da Rosenborg gjestet Haugesund søndag. Endelig kunne hjemmelaget igjen bruke Ibrahima Wadji, som nå har sonet ferdig den 14 måneder lange dopingdommen mot seg. Rosenborg valgte å sette Per Ciljan Skjelbred på benken i sin første kamp etter returen fra Hertha Berlin.

Særlig én av dem høster ros etter dagens prestasjon.

- Fortjent seier

Haugesund fortsetter å score mål på straffespark, og fikk dermed æren av å sende Rosenborg hjem uten poeng - og dermed måtte vikarierende trener Trond Henriksen ta sitt første tap med Rosenborg etter at han tok over laget.

- En svak nittiminutter fra Rosenborg totalt. Helt fortjent seier til Haugesund, oppsummerer kommentator Kenneth Fredheim.

Totalt har Haugesund scoret sju mål denne sesongen. Fire av dem har kommet fra straffespark, hvor tre av dem er signert Sandberg.

- Vi har jo sett at vi har kommet ned i bunnen allerede. Vi må kjempe så jævlig for de tre poenga. Uff, det var deilig. Det er typiske drittlag som slipper inn på slutten, så det var godt at det ikke skjedde, oppsummerer Sandberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer