Svante tabbet seg ut

BERGEN (Dagbladet): Brann- Levski Sofia 1- 1. En uheldig feil av Svante Samuelsson, og Brann var ute av Champions League-eventyret for denne gang. - Veldig tungt, sier Brann-kapteinen.

Brann fikk den verst tenkelig åpningen da Levskis stjerne og årets spiller i Bulgaria, Georgi Ivanov, fikk servert ballen av Samuelsson allerede i kampens fjerde minutt. Fra 18 meter tok han noen steg og plasserte ballen forbi Ivar Rønningen.

- Forbannet

- Jeg ble forbannet og kastet ei flaske til et sted jeg ikke vil si navnet på. Vi hadde håpet på en bedre åpning enn dette, men i internasjonal fotball på dette nivået er én feil som dette nok til å tape, sier Brann-trener Teitur Thordarson.

Han gledet seg likevel over utviklingen i kampen.

- De startet mer offensivt enn vi hadde ventet på forhånd, men vi tok snart over initiativet og presset nesten hele kampen. Jeg mener vi spilte en glimrende kamp og kan ikke umiddelbart etterpå si at vi kunne ha gjort noe annerledes. Jeg tror de hadde to halvsjanser utenom målet. Vi skapte mye, men klarte ikke å spille den befriende ballen som kunne ha avgjort i vår fordel, sier Thordarson.

Brann utliknet i kampens 15. minutt da Raymond Kvisvik sendte en hard ball langs grastustene fram til Joachim Walltin, som snudde seg og sendte ballen inn i Levskis mål.

- Tungt

- For meg var det selvsagt tungt å se ballen gå i mål etter at jeg traff ballen med tåa, men ikke klarte å få kontroll på den. Vi visste likevel at det var 86 minutter igjen å spille. Derfor var det viktig for oss å utlikne så raskt etter deres mål, men vi visste at vi måtte score minst en gang til. Derfor ga vi alt uten å lykkes. Vi bør i alle fall være fornøyd med innsatsen. Med litt hell kunne vi godt ha vunnet kampen, sier Svante Samuelsson.

I går kveld regnet han med dårlig søvn i natt, men det er ikke uvanlig etter kamper. Scener fra dramaet på Brann stadion gjentar seg i drømme.

Lei seg

- Jeg må nå forsøke å legge feilen bak meg. Vi skal motivere oss på nytt til seriekamp mot Strømsgodset søndag. Nå vil vi konsentrere oss om å kjempe i toppen i serien og for å komme til Ullevaal i cupen, sier Samuelsson.

Thordarson beklaget etterpå at det ble med andre runde i Champions League-eventyret.

- Jeg skulle så gjerne hatt med dette laget videre. Mot Levski har vi vist at vi kan spille på høyde med lag på dette nivået. Jeg er veldig lei meg, sier han.

NEDE FOR TELLING:</B> Svante Samuelsson gjorde feilen som hindret Brann-avansement. - Vi bør likevel være fornøyd med innsatsen. Med litt hell kunne vi vunnet, sier Brann-kapteinen som gjorde regning med en søvnløs natt etter kampen i går.
<B>TØFF KAMP:</B> Azar Karadas og Brann-spillerne kjempet innbitt i mange tøffe dueller, men klarte ikke å score det nødvendige målet for avansement.