Svar på ett spørsmål og vinn plass på «Liverpool-laget»

Delta i Norway Cup-konkurransen!

HVEM ER DETTE? Fyll inn ditt svar og kontaktinformasjon i skjemaet litt lenger ned. Foto: Norway Cup
HVEM ER DETTE? Fyll inn ditt svar og kontaktinformasjon i skjemaet litt lenger ned. Foto: Norway Cup Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Siste uka i juli betyr Norway Cup, hvert eneste år siden 1972 (med ett unntak).

Årets turnering er spekket med aktiviteter, utenom fotballkamper i alle aldersklasser.

For mange kan høydepunktet fotballkampen mellom et Norway Cup-lag og laget fra Liverpools internasjonale fotballskole, tirsdag 29. juli kl. 11 på hovedbanen på Ekebergsletta.

Svarer du rett på spørsmålet i konkurranseskjemaet kan du bli en av spillerne ute på banen i kampen, så sant du er en gutt eller jente på 14 år. Det gjør heller ikke noe om du deltar i turneringen.

I samarbeid med Norway Cup trekker Dagbladet to vinnere.

Den ene gutten eller jenta får spille på på et lag fra Liverpool fotballskole (Liverpool International Football Academy), ledet av Frode Lafton og tidligere Liverpool-trener og -spiller Sammy Lee.

PÅ OSLO-BESØK: Liverpool har gjestet Oslo under Norway Cup-uka flere ganger. I år er det fotballskolen som inviterer til kamp på Ekebergsletta. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
PÅ OSLO-BESØK: Liverpool har gjestet Oslo under Norway Cup-uka flere ganger. I år er det fotballskolen som inviterer til kamp på Ekebergsletta. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Den andre vinneren får plass på et lag med utvalgte spillere fra Norway Cup.

Send inn det korrekte svaret på spørsmålet over, og vinnerne kontaktes i god tid før turneringen starter.

DETTE ER NORWAY CUP

• Norway Cup spilles hvert år i uke 30 og uke 31. Det starter alltid med kamper søndag i uke 30 klokka 09.00. Finalene spilles fredag og lørdag i slutten av uke 31.
• 4200 kamper avvikles i løpet av turneringen.
• Lørdagen 26. juli kl 18 er det åpningsshow. Til dette showet kommer blant annet finske Isac Elliot og norske Adelén. Øvrige artister: Kaveh, Sandra Lyng, Katastrofe, Robin og Bugge Gabrielle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer