Svarer etter romanse-storm

TV 2-profilen Marius Skjelbæk (32) om Martin Ødegaard (24): - Han kastet oss under bussen på en meget elegant måte.

TV 2-PROFIL: Marius Skjelbæk. Foto: NTB
TV 2-PROFIL: Marius Skjelbæk. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Spania - Norge, lørdag klokka 20.45

MARBELLA (Dagbladet): Spørsmålet var ikke til å unngå da Martin Ødegaard (24) stilte på en pressekonferanse i Marbella i dag.

Det er to dager til storkampen mot Spania i EM-kvaliken. Men parallelt med forberedelsene har det rast en storm i mediene.

Hva er sannheten om forholdet mellom Ødegaard og danseprofilen Helene Spilling (26)?

- Hvordan opplevde du ståheien rundt bildet i forrige uke? spurte Dagbladet da kapteinen inntok mikrofonene.

SE TV: Martin Ødegaard fikk spørsmål om det mye omtalte bildet med proffdanser Helene Spilling. Vis mer

Ødegaard virket forberedt:

- Jeg hadde egentlig gledet meg til å snakke om dette med «B-laget», men de valgte ikke å spørre. Det var litt kjedelig, sier han med et smil om munnen.

- Jeg er enig i den artikkelen du skrev i går. Det var trist at de ikke spurte. Jeg var klar for å snakke litt, men nå er det tett på kamp, så jeg tror vi dropper det nå, fortsetter Ødegaard - stadig med et smil om munnen.

KLAR FOR SPØRSMÅL: Mediesjef Morten Skjønsberg og Martin Ødegaard ankommer dagens pressekonferanse. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
KLAR FOR SPØRSMÅL: Mediesjef Morten Skjønsberg og Martin Ødegaard ankommer dagens pressekonferanse. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer

Artikkelen han sikter til ble publisert på dagbladet.no i går kveld. Den handlet om TV 2-podkasten «B-laget» som hadde et eksklusivt intervju med Arsenals stjernespiller tidligere i uka.

Da ble han og Spilling ikke et tema. Dette til tross for at «hele Norge» snakket om bildet og at podkasten bærer preg av å ha en løs slipsknute. Bildet ble tatt på London Football Awards i forrige uke, der Ødegaard ble kåret til årets spiller i London.

- At vi skulle begynne å snakke om dette rett før en landskamp, synes jeg ville vært umusikalsk, erklærte Skjelbæk overfor Dagbladet i går.

FAKSIMILE AV DAGBLADET: Dette bildet av Martin Ødegaard og Helene Spilling har fått stor oppmerksomhet den siste tida.
FAKSIMILE AV DAGBLADET: Dette bildet av Martin Ødegaard og Helene Spilling har fått stor oppmerksomhet den siste tida. Vis mer

Men i dag kom spørsmålene med full styrke. Og Ødegaard hadde svarene klare.

Han ville ikke gå i dypet på oppfølgingsspørsmålene - om hvorfor bildet ble fjernet fra NTBs bildebase. Men han løste det med stor porsjon humor, noe Skjelbæk merket seg.

I podkasten intervjuet han Ødegaard sammen med Jesper Mathisen og Mathias Skarpaas.

RINGSIDE I MARBELLA: Marius Skjelbæk. Foto: Tore Ulrik Bratland
RINGSIDE I MARBELLA: Marius Skjelbæk. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer

TV 2-profilen var ringside dagens spektakulære pressekonferanse.

- Det var et finurlig og humoristisk svar. Jeg tenker at han tok brodden ut av hele greia med det svaret, sier programlederen til Dagbladet.

- Jeg tror han var veldig godt forberedt på at det kom. Jeg tror ikke at det var sånn at han hadde lyst til å prate om det til oss heller. Han kastet oss under bussen på en meget elegant måte.

Skjelbæk fortsetter:

- Han kastet oss under bussen til terningkast seks. Ødegaard viste masse humor. Masse selvtillit. Jeg tror han er kjempeglad sånn livet er nå, og sånn fotballivet er. Det er helt åpenbart. Han stråler og har det bra.

TV 2-profilen mener Ødegaard kom ut av situasjonen med den største eleganse.

- Nå er han ferdig. Han har fått seg kjæreste, påpeker Skjelbæk.

- Det er bare å være glad på hans vegne. Hva de kaller det, vet jeg ikke. Men det er åpenbart at gutten har det bra. Og det er det viktigste.

Kampstart lørdag: Klokka 20.45.

Og da handler det om fotball.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer