Tre nordmenn i hovedrollene for Heerneveen

Svarer kritikernes rop. Ødegaard matchvinner med praktscoring: - Utsøkt

Mange mener han leverer for få målpoeng. Nå svarer Martin Ødegaard med å levere på bestilling. I ettermiddag ble han matchvinner mot tyrkiske Genclerbirligi, med Dennis Johnsen og Morten Thorsby ved sin side.

FORVANDLING: Martin Ødegaard har plutselig begynt å levere målpoeng på bestilling den siste tiden. I dag ble han matchvinner mot Genclerbirligi. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
FORVANDLING: Martin Ødegaard har plutselig begynt å levere målpoeng på bestilling den siste tiden. I dag ble han matchvinner mot Genclerbirligi. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Heerenveen - Genclerbirligi 1-0
  • Mål: 1-0 Martin Ødegaard (39)

(Dagbladet): - Da Martin Ødegaard kom til Heerenveen i januar, var det naturlig at han trengte litt tid på å tilpasse seg kulturen, den nye ligaen og de nye medspillerne. Det er først nå vi kan sette ordentlige krav til at Martin skal prestere stabilt og levere jevnt med målpoeng, sier fotballekspert Petter Veland til Dagbladet.

Mye tyder på at det nå endelig er i ferd med å løsne for det norske stortalentet, som etter få målpoeng tidligere i seniorkarrieren plutselig har sett ut som en målpoengkonge i treningskampene i sommer.

I dag sto Ødegaard fram igjen. Kampuret viste 39 minutter da midtbaneeleganten satte inn kampens eneste mål i treningskampen mot Genclerbirligi, som ble nr. 8 i den tyrkiske toppdivisjonen forrige sesong.

Scoringen var praktfull da det norske stortalentet mottok ballen i mellomrommet, dro seg forbi det tyrkiske forsvaret før han til slutt rundet keeper på mesterlig vis og satte inn kampens eneste mål.

- En utsøkt scoring av en mesterlig Martin Ødegaard ordnet seieren, skriver Heerenveen i sin skildring på klubbens hjemmesider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer